Servirea mesei și curățenia

Unitatea de Asistență Medico-Socială Agigea dispune de un Pavilion Separat compartimentat și dotat corespunzător în care se prepară hrana pentru beneficiari. Aici sunt respectate circuite speciale începând cu aprovizionarea alimentelor în blocul alimentar, depozitarea în magazii separate / depozite frig dotate cu frigidere, lăzi frigorifice și până la transportarea și servirea hranei în sala de mese din Pavilionul Medical.

Unitatea asigură zilnic trei mese principale gătite pentru beneficiari respectând regimurile alimentare precum și condițiile de igienă, curățenie, dezinfecție (sala de mese este dotata inclusiv cu mașină profesională de spălat vase).

Unitatea asigură o aprovizionare continuă precum și stocuri de alimente, materiale de curățenie, produse de igiena personală, obiecte vestimentare și tot ce este necesar pentru a ușura pe cât posibil modul de viata al beneficiarilor desfășurat într-o unitate medico-socială.

Curățenia curentă în secția medicală se efectuează de doua ori pe zi iar curățenia generală și dezinfecția se efectuarea o dată pe lună. Unitatea deține și spălătorie de rufe dotată cu echipamente profesionale (uscător, calandru, mașină de spălat).